Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

 •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)
 •   Delbetalning med Klarna

Köp- och leveransvillkor


Allmänt

För att kunna beställa från Streetfun måste du vara myndig, dvs 18år. Om du är under 18år kräver vi att du skickar in målsmans godkännande till vår epost innan beställning.
Alla beställningar görs genom vår webshop, alla andra beställningar måste avtalas med oss i förväg. 
För dig som privatperson så gäller Distansavtalslagen samt Konsumentköplagen. För företag inkl. Enskilda näringsidkare så gäller köplagen.

Skulle något villkor befinnas ogiltligt enligt vad som gäller enligt svensk eller EU rätt, ska detta inte innebära att köpvillkoren i sin helhet blir ogitliga, utan det ogiltliga villkoret ska i så fall ersättas med likvärdig lagenlig text.
Vid en eventuell tvist om du är privatperson, har vi som policy att alltid följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Tvist mellan företag avgörs av allmän domstol.

Streetfun reserverar sig för eventuella felskrivningar i webshoppen. Bilderna på varorna avser att illustrera varorna, men återger inte nödvändigtvis varornas exakta utseende eller beskaffenhet. Streetfun förbehåller sig rätten att ändra samtlig information, inklusive men inte begränsat till, priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering.
Alla våra produkter omfattas av 1 års funktionsgaranti om inget annat anges.

 

 

All motoroptimering  sker på kundens egna ansvar, vad det gäller följdskador som är kopplade till  mekaniska eller elektroniska fel ansvarar Streetfun ej för.

Kunden bär ansvaret för att kontrollera att fordonet är i sådant bra skick att en optimering kan genomföras utan risk för skador.


 

 

Beställning

Du beställer din order genom vår webhop, all annan form av beställning hanteras efter överenskommelse.
Vid beställning träffas avtal om köp först när du väljer att bekräfta ditt  köp i kassan. Vi kommer då att skicka ut en orderbekräftelse till den mail du har valt att registrera dig med eller till den mail du angivit då du bekräftar köpet om du inte är registrerad i vår webshop.
Alla felbeställningar kommer att polisanmälas och spåras och vi kommer att kräva skadestånd för de kostnader vi lidit.
Du har rätt att ändra och avbeställa din order fram tills vi har skickat iväg den.

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 1-3 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.
Beställningsvaror har en lite längre leveranstid 1-20 dagar då vi beställer varan från leverantören. Skulle det visa sig att det tar längre tid kontaktar vi er. 

Vi skickar beställningar i första hand med Postnord, men det förkommer även att vi skickar med Schenker och DHL. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 500 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 2000 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Ångerrätt/Reklamation

Som kund hos Streetfun har du rätt till 30 dagars öppet köp. 

Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Produkterna ska då vara i original förpackning.
Skulle varan visa sig vara i skadat, eller ej fungerande skick vid retur frånsäger vi oss rätten till återbetalning. Returfrakten betalas av köparen.
Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom trettio (30) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor).
Det är alltid 1 års garanti på de produkter du köper, om inget annat framgår i produktbeskrivningen. Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten.
ör återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Alla returer måste meddelas till oss på epost: info@streetfun.se innan de återsänds.
Vi löser ej ut postförskottsförsändelser.

Skulle vi få tillbaka en reklamation som visar sig vara felaktig, debiteras du 250kr inkl. moms i frakt och hanteringskostnader. Med felaktig reklamation menas att produkten är felfri när vi testar den och orsaken beror istället på felaktig installation eller bristande felsökning. 

 

Betalningsalternativ

- Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.
 

- Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 
 

Företag handlar mot faktura eller bankgiro(betalning i förskott).
Vi skickar alla fakturor med Nox Finans
Det tillkommer en hanteringskostnad på 29kr vid köp mot faktura.

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Force Majeure

Händelse såsom krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses, skall hänföras till force majeure, vilket innebär att Streetfun befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

 

Produkter

Handla

Information